Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier t" (2.92 secunde)
Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. In masina cu Mircea Lucescu era un barbat de 40 de ani, acesta fiind ranit usor si dus la spital pentru investigatii.
mi-a virat in fata, la nici doi metri Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
Cristina Bojan, care facuse saritura in inaltime si triplusalt, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier violent. Fosta sportiva avea doar 22 de ani.
O alta noutate Orange la CERF va fi solutia M2M Connect de semnalizare in caz de accident rutier.
Sinistroza este o durere reala sau simulata, consecinta a unui accident de munca sau rutier, a unei operatii, care implica multe cheltuieli, investigatii diverse, nu doar medicale, chiar intreruperea activitatii profesionale;
Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorat intr-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea "Spre Rai si inapoi" in care a povestit toate trairile sale.
In majoritatea cazurilor sunt traumatisme usoare, dar nu neaparat lipsite de riscuri. Majoritatea traumatismelor craniene sunt rezultatul unui accident rutier, unui sport riscant sau al unei cazaturi in gospodarie.
Cazurile foarte grave, din acest total de 150.000 de pacienti, reprezinta 10-15%, cu politraumatisme in urma unui accident rutier, cadere de la inaltime, lovire cu un obiect greu etc., cu come, pacientii cardiovasculari.
Recent, fiicele si sotul Ancai Petrescu i-au invinuit pe medicii de la spitalele de urgenta din Timisoara si Bucuresti, pentru moartea arhitectei, grav ranita intr-un accident rutier (a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un Logan).
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.
Acum doua saptamani, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias, ca victima a unui grav accident rutier.
La data de 23 august 2010, in jurul orei 18.30, B. PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str.
La data de 2 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, V. COSTEL de 25 de ani din jud. Constanta, a condus un autoturism marca Skoda Octavia pe str.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 16.50, C. COSTEL de 50 de ani din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca Ford Focus, pe Sos.
La data de 29 octombrie 2010, in jurul orei 20.55, C. MARICEL de 52 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe sos.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 18.00, B. Tudor de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Solenza, pe Drumul Gazarului dinspre sos.
La data de 6 noiembrie 2010, in jurul orei 09.30, P. Nicolae de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe Calea Dudesti dinspre sos.
La data de 08 noiembrie 2010, in jurul orei 12:40, U. Nicolae de 19 ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 13:25, C. FLORENTINA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str.
google-analytics.com